logo
20 lat doświadczenia
INFORMACJA GOSPODARCZA
Czat z konsultantem
Zóna Ingyenes
Hozzon létre egy fiókot
logo
20 lat doświadczenia
Információ
Gazdasági

Információ Gazdasági

Infovonal
Infovonal

Gyártócéget keresel? Beszállítókat?

Írd meg, mire van szükséged
Zóna Ingyenes
Hozzon létre egy fiókot

DREWNEX24 DREWNO KOMINKOWE

https://www.drewnex24.pl

hirdetések

Company ajánlat DREWNEX24 DREWNO KOMINKOWE Megjelenik 10525 alkalommal
Ossza meg
Megosztani Facebookon
TÖLGYFA PARKETTA SZEGÉLYLÉCEK

TÖLGYFA PARKETTA SZEGÉLYLÉCEK

Drewnex - kandallófa és tűzifa gyártása és értékesítése Lengyelországból!

 

Modern, környezetbarát, dinamikusan fejlődő, hazai és nemzetközi hatókörű cég vagyunk, melynek alapja egy 2000-ben alakult családi vállalkozás. Évente 150 000 m3 fűrésztelepi fát dolgozunk fel, szárítótermünk kubatúrája 2000 m3, és több mint félezer fős szakképzett csapat dolgozik termékeink legmagasabb minőségén. Termékeinket saját járműveinkkel 10 országba szállítjuk ügyfeleinknek, pl. Németországba, Ausztriába, Hollandiába, Belgiumba, Franciaországba, Olaszországba. Számunkra nincsenek lehetetlen megrendelések, flottánk több mint 100 járműből áll, és folyamatosan korszerűsítjük a nehézszállításra szánt legújabb járműmodellekkel. A legigényesebb ügyfeleink elvárásainak is megfelelünk! Ha jó beszállítót keres olcsó faanyaghoz, akkor megtalálta a megfelelő helyet.
Fő tevékenységünk kandallófa és tűzifa gyártása és értékesítése. Mi vagyunk a legnagyobb gyártója Dél-Lengyelországban. Cégünk a Wrocław melletti Piecowicében található. Így Lengyelország és Európa legtávolabbi helyeit is el tudjuk érni. A Drewnex kínálatában szereplő tűzifa kizárólag az Állami Erdők által kínált legális forrásból származik. Faanyagunkat vágjuk és hasítjuk, raklapra csomagoljuk és több fafajtából kiárusítjuk. Lombhullató kandallófák, mint tölgy, nyír, kőris, bükk és gyertyán, valamint tűlevelű kandallófák, mint például luc és fenyő.

 

 

 

Ön is látogasson el a drewnex24.pl honlapra

 

A kandalló- és kályhafa kis- és nagykereskedelme a drewnex24.pl honlapon keresztül vagy alkalmazottunkal az alábbi telefonszámon való kapcsolatfelvételen keresztül zajllik tel. 571 550 786. Itt megtudhatja, hogy mennyi 1m3 tűzifa fűtőértéke és ára, mennyi a szállítás díj, mennyibe kerül a teljes megrendelés, milyen akcióink vannak, vagy milyen kedvezményeket adunk.

Továbbá meglátogathatja a drewnex24.pl blogot, ahol sok érdekes kiadványt talál a fűtési célú és kandalló fa adás-vételével kapcsolatban. Itt megtudhatja, hogyan válasszuk ki a legjobb kandallófát, milyen fafajtát válasszunk, melyik fa ég a legjobban a kandallóban, mi a tűzifa fűtőértéke, mi a faemissziós értéke, mi a fűszerezett kandallófa, hogyan zajlik a kandallófa tárolásának és szárításának folyamata, milyen tulajdonságai vannak az egyes fafajoknak, és természetesen hol lehet a legjobb tűzifát beszerezni. Kandallóblogunkban egy maroknyi tanács is található, hogyan gyújtsunk gyorsan kandallófát, vagy hogyan készítsünk kandallót a fűtési szezonra.

 


Környezetbarát energiaforrás

 

Szakterületünk továbbá a tölgy félkész termékek - fríz és baulk - gyártása, a legjobb minőségű anyagok a következő termékekhez: padlók, rétegelt deszkák, konyhalapok, asztalok és egyéb bútorelemek. Ezenkívül teljesen természetes és környezetbarát anyagból származó biomasszát gyártunk. Ez a bioüzemanyag megújuló energiaforrás. És mivel az ökológia fontos számunkra, saját, biomasszával működő, 8 MW teljesítményű erőművet építünk.
A biomassza egyre népszerűbb anyag, amelyet energiatermelésre használnak. Ezt az anyagot a közelmúltban a szén vonzó alternatívájaként használják, főként a kisebb számú termelt szennyezés miatt. Az égés során a szén-monoxid, kén-dioxid és nitrogén-oxidok kibocsátása alacsonyabb, mint a fosszilis tüzelőanyagok alkalmazásakor. Tárolása és raktározása pedig nem jár a természeti környezet kockázatával. A biomassza kinyerésére az egyik legnépszerűbb termék a fa és összetevői, mint a fűrészpor, apríték, kéreg, brikett, pellet. A biomassza a harmadik legnagyobb természetes energiaforrás világszerte.

 

Szeretjük a természetet és az állatokat!

 

2018-ban létrehoztuk az `Erdőt telepítünk” Alapítványt. Célunk egymillió fa elültetése. És minden megfelel az FSC tanúsítvány nemzetközi szabványainak. Miközben Palomino lovak bajnokait tenyésztjük, gyönyörű lovakat, amelyek a kiállításokon rendkívül jól mutathatók, de lóversenyre is kiválóan alkalmasak. Ez a verseny valóban mindenre kiterjedő, könnyen megoldható a különféle rábízott feladatok.
Szeretnél még többet tudni rólunk? A legjobb minőségű fát keres? Jegyezze meg címünket és látogasson el hozzánk. Piecowice Wrocław közelében, ul. Sportowa 24. Javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

 

A DREWNEX tulajdonosa
Konrad Jaskulski

55-093 Piecowice
ul. Sportowa 24
woj.dolnośląskie
POLAND
Tel: +48 571 550 786
Gazdaság megnyítása:
Pn-Pt od
08:00
do
16:00
* A szerkesztők nem felelős a hirdetések tartalmát és az abban grafikák és fotók.

Keresnek termék / szolgáltatás