Egy korszerű berendezésekkel, megfelelő technológiákkal ellátott, kellő hatékonyságot, valamint higiéniai, környezetvédelmi és egyéb szempontoknak való megfelelést is biztosító vágóhidat alakítottunk ki. Kifejlesztettük a minőségellenőrzési technikáinkat, műszerezettségünket. A vágóhíd vezetősége nagy figyelmet fordít a HACCP rendszer és a higiéniai követelmények betartására is, hiszen az általános feltételeken túlmenően igen fontosak a higiéniai előírások magasabb (EU) szintű megvalósítása az állatok beszállításától a levágásra vonatkozó irányelveken keresztül, egészen a tárolásig, szállításig, hiszen ezek a folyamatok nagymértékben befolyásolják a hús minőségét.
Arra törekszünk, hogy termékeink megfelelő gyártása révén teljesítsük ügyfeleinkkel szembeni kötelezettségeinket, valamint a megbízásokat a rendelkezésre álló leghatásosabb, legkorszerűbb eljárásokkal végezzük. A gyártáshoz szükséges alapanyagokat hazai gyártóktól szerezzük be.
* A szerkesztők nem felelős a hirdetések tartalmát és az abban grafikák és fotók.