logo
20 lat doświadczenia
INFORMACJA GOSPODARCZA
Czat z konsultantem
Zóna Ingyenes
Hozzon létre egy fiókot
logo
25 lat doświadczenia
Információ
Gazdasági

Információ Gazdasági

Infovonal

Gyártócéget keresel? Beszállítókat?

Írd meg, mire van szükséged
Zóna Ingyenes
Hozzon létre egy fiókot

hirdetések

Company ajánlat SEART Megjelenik 6776 alkalommal
Ossza meg
Megosztani Facebookon
Asztallábak, bútorok - cipőknek keresünk piacot.

Asztallábak, bútorok - cipőknek keresünk piacot.

🏢 Meghívunk együttműködésre! Mi vagyunk az acél-, alumínium-, öntöttvas- és faelemek vezető gyártója, amelyeket bútorokhoz, otthonhoz és kertekhez használnak. Ajánlatunk széleskörű, és különböző termékeket tartalmaz, amelyek kielégítik a legigényesebb ügyfelek igényeit is.

🪑 Szakosodtunk asztallábak, kis asztalok, padok, ülőalkalmatosságok és mindenféle bútor gyártására. Termékeink nemcsak kiváló minőségűek, hanem különböző tervezetekkel és stílusokkal is rendelkeznek. Ez biztosítja, hogy nálunk megtalálja a tökéletes elemeket, amelyek egyedi jellegzetességeket adnak a bútorainak.

🔧 Képesek vagyunk egyedi rendelések teljesítésére is. Képzett munkatársaink teljes körű támogatást és tanácsadást nyújtanak Önnek a projekt minden szakaszában. Olyan termékeket hozunk létre, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek, hogy kielégítsük az Ön ügyfeleinek elvárásait. Legyen szó egyedi méretekről, egyedi tervezésről vagy speciális befejezésekről, készen állunk minden kihívás kezelésére.

⏰ Tisztában vagyunk azzal, hogy a mai világban az idő a legértékesebb erőforrás. Ezért igyekszünk széles választékban tartani a standard termékeket raktárunkban, hogy minimalizáljuk a szállítási időket. Garantáljuk, hogy legnépszerűbb termékeink nagy része azonnal elérhető, így gyorsan teljesíteni tudjuk a megrendeléseket.

🌍 Nyitottak vagyunk új piacok felfedezésére és üzleti kapcsolatok kiépítésére az Európai Unióban és azon túl is, partnerekkel, nagykereskedőkkel, hagyományos üzletekkel és online boltokkal egyaránt. Az export terén szerzett tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy hatékonyan kezeljük a nemzetközi szintű rendeléseket. Függetlenül a földrajzi elhelyezkedésétől, készen állunk a közös munkára.

26-020 Chmielnik
ul. Kotlice 103
woj.świętokrzyskie
POLAND
Tel: +48 661 215 912
Gazdaság megnyítása:
Pn-Pt od
08:
do
16:
So od
-:
do
-:
N od
-:
do
-:
* A szerkesztők nem felelős a hirdetések tartalmát és az abban grafikák és fotók.

Keresnek termék / szolgáltatás