logo
20 lat doświadczenia
INFORMACJA GOSPODARCZA
Czat z konsultantem
Zóna Ingyenes
Hozzon létre egy fiókot
logo
20 lat doświadczenia
Információ
Gazdasági

Információ Gazdasági

Infovonal
Infovonal

Gyártócéget keresel? Beszállítókat?

Írd meg, mire van szükséged
Zóna Ingyenes
Hozzon létre egy fiókot

ŁUKOSZ

Polskie Mięso i Wędliny ŁUKOSZ Sp. z o. o. egy családi vállalkozás, amelyet 1990-ben alapítottak. Jelenleg a vállalat körülbelül ezer embernek ad munkát.

 

Az értékesítési tartomány fő elemei a feldolgozott húsok, főként pulyka- és csirkehúson alapulva. A termelési potenciál havonta eléri a 4000 tonnányi feldolgozott terméket és a 3000 tonnányi friss és fagyasztott pulykahúst. Az ajánlat tartalmaz könnyű ételeket, valamint panírozott és ütött baromfitermékeket is.

 

A vállalatnak két húsfeldolgozó üzeme van:

  • Húsfeldolgozó üzem Chybie-ben - kolbászok, tömbök és más rántások gyártása. A termelési potenciál eléri a 60T naponta.
  • Húsfeldolgozó üzem Czerwionka-Leszczynyben - kolbászok és kényelmi termékek, például csirke rögök és kordon bleu gyártása. A termelési potenciál eléri a napi 120 tonnát.
  • Törökországi vágóhíd Ostródában - pulyka levágása és hentelése. A termelési potenciál eléri a napi 120 tonnát.

 

A czerwionka-leszczynyi húsfeldolgozó és az osztrádai pulyka vágóhíd rendelkezik az IFS és a BRC szabványoknak megfelelő igazgatási rendszerekkel. Minden kidolgozott termék esetében lehetőség van HALAL gyártásra.

 

A termékeket Lengyelországban és külföldön forgalmazzák, elsősorban: Egyesült Királyság, Németország, Franciaország, Ausztria, Magyarország, Románia, Litvánia, Lettország, Észtország, Csehország, valamint az Afrikai és Azsiai piacok felé.A modern szállítási alapnak köszönhetően időben és olyan körülmények között lehet termékeket szállítani vevőinknek, amelyek megfelelnek az egyes termékek követelményeinek.

* A szerkesztők nem felelős a hirdetések tartalmát és az abban grafikák és fotók.

Keresnek termék / szolgáltatás