logo
20 lat doświadczenia
INFORMACJA GOSPODARCZA
Czat z konsultantem
Zóna Ingyenes
Hozzon létre egy fiókot
logo
25 lat doświadczenia
Információ
Gazdasági

Információ Gazdasági

Infovonal

Gyártócéget keresel? Beszállítókat?

Írd meg, mire van szükséged
Zóna Ingyenes
Hozzon létre egy fiókot

GAWROŃSCY

Fémmegmunkálás - a barcini székhelyű Gawrońscy cég
A Gawrońscy cég 1997 óta kínál különféle típusú fémek fémfeldolgozásával kapcsolatos szolgáltatásokat. Mindennapi munkánk során a legnépszerűbb technológiákat és korszerű eszközöket alkalmazzuk, ami garanciát jelent a legmagasabb szintű magatartásra vagy minden megrendelésre. Fémfeldolgozás esetén az alkalmazott módszerek a projektben meghatározott alapanyag vagy kész elem alakváltozásának elérésére irányulnak. A kibővült technológiai vonalnak köszönhetően szakembergárdánk képes bekapcsolódni a többszériás gyártásba és az egységgyártásba is. Gépeink, amelyekkel dolgozunk, nagy méretű elemek feldolgozásához vannak igazítva. A maximális feldolgozási hatókör 3200 x 2100 kilométer vagy 2300 kilométer átmérő. Nyitottak maradunk Ügyfeleink minden igényére, és megvalósítunk bonyolult műszaki sajátosságú projekteket, valamint nem szabványos és prototípus projekteket.
Milyen fémmegmunkálási módszereket alkalmazunk?
Szakterületünk a bevált és rendkívül precíz CNC technológiát alkalmazó fémmegmunkálás. Az informatika azt jelenti, hogy az üzemben működő gépeket számítógépes kormányművel szerelték fel, amely lehetővé teszi a részletfeldolgozási paraméterek nagyon precíz programozását. Így könnyen levonható a teljes gyártási folyamat teljesen automatizált. Az eszközök helyes beállításához szakszemélyzetet toboroztunk és a legkorszerűbb CAD/CAM típusú programokat alkalmazunk. A CNC gépi feldolgozás különböző eszközökön végezhető – ezek közé tartoznak a CNC esztergák és a marógépek/maróállomások egyaránt. Ebben az esetben a fém megmunkálása megmunkálással történik, tehát a felesleges anyag egy adott töredékének eltávolítása, ami viszont lehetővé teszi, hogy az áru a megrendelésben feltüntetett műszaki paramétereknek megfelelő formát és méretet kapjon. dokumentáció. A precíz gyártást professzionális fémmegmunkáló szerszámok biztosítják. Kínálatunk CNC megmunkálásra alapozásának köszönhetően a gyártást alaposan és időben tudjuk megvalósítani. A numerikus vezérlésű eszközök alkalmazásának lényeges előnye a folyamatok megismételhetősége is – az ilyen típusú feldolgozásnak alávetett konkrét részlet tetszőleges térfogatban megismételhető, miközben az eredetileg beállított értékeket megtartjuk. Műszaki hátterünket olyan eszközök egészítik ki, mint az automata NC bankvágó gépek, hagyományos esztergagépek, NC guillotine, lapostekercselő és rudak és csőhajlítók. Ez a kibővült géppark lehetővé teszi, hogy professzionális, átfogó szolgáltatásokat kínáljunk Ügyfeleinknek kedvező áron.

Hagyományos fémmegmunkálás
A CNC eszközök jelentik az alapvető munkaeszközeinket, melyeket a megrendelések többségének megvalósítására alkalmazunk. Mindazonáltal hagyományos fémmegmunkálást is végzünk. Ilyen munkák esetén klasszikus eszközeink használhatók, mint pl. - Esztergagép - univerzális esztergagépek Kedvező ajánlat Önnek és cégének
A Gawrońscy cég ajánlata mindenekelőtt az ipari szektor összes Ügyfelének szól, aki a fémelemek időben történő kivitelezését várja a bemutatott műszaki rajzok szerint vagy a meglévő részlet/modell alapján. CAD/CAM szoftverfejlesztők és tapasztalt vezérlőgép-kezelők gondoskodnak a megfelelő specifikációjú termékek beszerzéséről. A megmunkálási módszerrel végzett CNC megmunkálás előnye, hogy a kezdeti gyártást követően akár hosszabb idő elteltével is felhasználható a többször kidolgozott program. Egyúttal lehetőséget biztosít számunkra a módosítások bevitelére olyan helyzetben, amikor az Ügyfél bizonyos kiválasztott paramétereket ad meg. Ez jelentős időmegtakarítást jelent, mivel a megrendelés elfogadása után szinte azonnal végrehajthatók az ismételt gyártási eljárások. Együttműködünk többek között az élelmiszeriparban, valamint a vegyiparban, az energetikában, a hajógyártásban vagy az autóiparban működő cégekkel. Kínálatunkat gyakran összetett rendszerekkel és gépsorokkal felszerelt gyártóüzemek is választják, amikor időnként egyedi csereelemek elkészítésére van szükség. A részletek egységes feldolgozásának lehetőségének köszönhetően nem kell nagy sorozatokat rendelni és fizetni. A sok éves tapasztalat és a folyamatos beruházások az üzem legjobb berendezéseibe a gyümölcsöző együttműködés garanciája ügyfeleink számára. Szeretettel meghívunk mindenkit, hogy lépjen kapcsolatba a Gawrońscy Sp. z oo képviselőjével. z o.o. A teljes ajánlatunkkal kapcsolatos további információk megszerzése érdekében.

Ipari szerelvények Szolgáltatásaink részeként ipari szerelvényelemek gyártását vállaljuk. Üzemünk kiváló minőségű acél/rozsdamentes acél alkatrészeket állít elő. A gyártási folyamat mindig az alaposan kidolgozott specifikáción alapul, melynek köszönhetően minden alkatrész megfelel a szigorú műszaki és minőségi előírásoknak. A teljes gyártási folyamatot felügyelt körülmények között valósítjuk meg, a megvalósítást tapasztalt munkatársaink őrzik. Gyártásunkban a legmodernebb megmunkáló gépeket alkalmazzuk.

Steel flanges
Szerelvényelemek, például acélkarimák gyártására specializálódtunk. Ezek az alkatrészek lehetővé teszik a folyadék- és gázszállító berendezés egyes szakaszainak állandó és stabil kombinálását. A helyesen vezetett és szerelt elemek szoros csatlakozást, tartós nyomást biztosítanak, amely eléri a 300 atmoszféra feletti szintet is. Számos különböző méretű és típusú karimát kínálunk Ügyfeleinknek. Termékkatalógusunk jelenleg a következőket tartalmazza:
  • Lapos karimák - csőcsatlakozásokhoz, általában mindenféle anyagot, például vizet vagy gőzt szállító berendezésekhez igazítva;
  • laza karimák - PE-csövekre épülő berendezésekben alkalmazhatók, lehetővé téve a csővezetékek karimás idomokkal való összekapcsolását,
  • vakkarimák - vakítóként, csőrendszer lezárásaként alkalmazva,
  • nyak karimák - állandó karakterű elemek kombinációja,
  • menetes karimák - megfelelően profilozott menetekkel, amelyek többek között az összekötő csövekre irányulnak, nyomástartó tartályokban
  • nem szabványos karimák - az ügyfelekre szabott funkciókkal és tulajdonságokkal.

    Az egyik karimakategória a csőlemez is, tehát a tartályszerkezetek és a kazánszerkezetek vasalataihoz tartozó elemek. Ipari szabványok a karimák gyártására Munkánk során betartjuk az általunk gyártott acélkarimák egyedi paramétereit meghatározó, egyértelműen meghatározott szabványokat. A fent meghatározott elemekre az alábbi szabványokat fogadtuk el:
  • PN-EN 1092-1,
  • PN-ISO,
  • ANSI 16.5 amerikai szabvány,
  • A Német Szabványügyi Intézet DIN-je.

    Ipari szerelvények gyártója.
    Miért érdemes a mi cégünk ipari szerelvényeit választani?

    Évek óta jelen vagyunk a piacon olyan megoldásokkal és termékekkel Ügyfeleink számára, amelyek a legszokatlanabb elvárásoknak is megfelelnek. Gyakran bonyolult és eredeti projekteket valósítunk meg, minden alkalommal a megrendelő szabványaihoz és igényeihez igazodva. Szakterületünk a legszigorúbb ipari szabványok szerint a mentális és acéltermékek CNC-feldolgozása. A megmunkálást CNC marógépekkel, CNC esztergagépekkel és hagyományos eszközökkel kínáljuk nagyméretű részletek CNC megmunkálásával.

    Gyártóüzemünkben az iparban több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek dolgoznak. Az ipari szerelvényeknél nem csak a gyártás megalapozottsága számít, hanem a precizitás és a műszaki előírások szigorú betartása is. Igyekszünk ügyfeleink megrendeléseit a lehető legjobban teljesíteni, ezért üzemünkben nemcsak a nemzeti szabványokat alkalmazzuk, hanem az amerikai és német szabványokat is – hogy minden általunk készített elem megfeleljen a jelölésének. Tiszteletben tartjuk ügyfeleink idejét, ezért minden szükséges lépést megteszünk annak érdekében, hogy a gyártási folyamat a lehető legrövidebb legyen, miközben minden munka- és minőségi szabványt betartunk. Minden projektet és megrendelést egyedileg kezelünk. Amennyiben ajánlatunkkal vagy konkrét megrendelés leadási szándékával kapcsolatban kétségei vannak, kérjük, vegye fel a kapcsolatot irodai csapatunkkal. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg cégünk fennmaradó szolgáltatás-termék kínálatával.
    Lépjen kapcsolatba velünk
  • * A szerkesztők nem felelős a hirdetések tartalmát és az abban grafikák és fotók.

    Keresnek termék / szolgáltatás