logo
20 lat doświadczenia
INFORMACJA GOSPODARCZA
Czat z konsultantem
Zóna Ingyenes
Hozzon létre egy fiókot
logo
25 lat doświadczenia
Információ
Gazdasági

Információ Gazdasági

Infovonal

Gyártócéget keresel? Beszállítókat?

Írd meg, mire van szükséged
Zóna Ingyenes
Hozzon létre egy fiókot

CONCORDIA

Rólunk

 

A Zakład Produkcji Mebli Concordia itt található: Elbląg Rubno. Több mint 30 éve gyártunk bútorokat otthonaira! Gyárunknak Észak-Lengyelország középső részén való elhelyezkedése miatt képesek vagyunk optimális intermodális szállítást megszervezni, a közúti, a vasúti, a tengeri és a légi közlekedés alkalmazás&aacut. A szállítás típusa ügyfeleink preferenciáitól függ. Üzemünk 70 km-re található a gdański Lech Wałęsa repülőtértől, 100 km-re a gdyniai tengeri kikötőtől, 2 km-re a Tropy-Braniewo vasútvonaltól és az 503-as országút mellett. Ezenkívül együttműködünk olyan szállítmányozókkal, mint: Raben , A DB Schenker, a DSV, a Fedex vagy a China Ship Company. A fent említett szállítmányozókkal való sokéves együttműködés miatt a legjobb feltételeket tudjuk biztosítani bútoraink házhoz szállításához - tartózkodási helyétől függetlenül.

 

Az értékeink:

 

KÖRNYEZET - ennek az értéknek köszönhetően minden munkatársunk hozzájárul ügyfeleink követelményeinek teljesítéséhez.

 

A KÖLTSÉGEK TUDATÁSA - ennek az értéknek köszönhetően kiváló minőségű bútorokat tudunk kínálni vonzó áron. A felmerült költségek tudatosítása azt eredményezi, hogy közvetlenül törődünk a környezettel, amelyből megszerezzük a bútoraink gyártásához szükséges anyagokat.

 

NYITOTTSÁG - az elme szabadságának érzete lehetővé teszi számunkra, hogy innovatív ötleteket vezessünk be kínálatunkba, amelyek gyakran megfelelnek ügyfeleink követelményeinek. Ha saját bútortervét szeretné megvalósítani, akkor csak mutassa be nekünk, mi pedig a többiről gondoskodunk.

 

Az üzlet számára

 

Folyamatosan keressük a legjobb üzleti partnereket, valamint a gyártási folyamatunk során használt kiegészítők és bútorlapok beszállítóit. Ha egy sokéves tapasztalattal rendelkező és a közvetlen együttműködés jó feltételei alapján működő bútorgyárt&oacut együtt szeretné fejleszteni vállalkozását, javasoljuk, hogy látogassa meg irodáját Elblągban, a Pszeniczna utcában. Lengyelül, franciául, angolul és oroszul beszélünk.

 

Javasoljuk, hogy látogasson el irodánkba!

* A szerkesztők nem felelős a hirdetések tartalmát és az abban grafikák és fotók.

Keresnek termék / szolgáltatás