logo
20 lat doświadczenia
INFORMACJA GOSPODARCZA
Czat z konsultantem
Zóna Ingyenes
Hozzon létre egy fiókot
logo
25 lat doświadczenia
Információ
Gazdasági

Információ Gazdasági

Infovonal

Gyártócéget keresel? Beszállítókat?

Írd meg, mire van szükséged
Zóna Ingyenes
Hozzon létre egy fiókot

4STOL

A 4STOL TÁRSASÁG KÖSZÖNTETT HASZNÁLT EGYÜTTMŰKÖDÉSÉRT KÉT TÁRSASÁG, HOSSZAN HASZNÁLÓ TAPASZTALATTAL A GYÁRTÁSBAN, A KERESKEDELMI BÚTOROKBAN ÉS ANYAGBAN
szeretnénk felajánlani ügyfeleinknek az egyedi bútorok on-line rendezésének lehetőségét. Célunk olyan eszközök biztosítása, amelyek lehetővé teszik bútorok készítését és megrendelését, amelyek kielégítik a legigényesebb vásárlók ízlését és igényeit is.


ÚJ MEGKÖZELÍTÉS A BÚTOROK GYÁRTÁSÁRA ÉS RENDELÉSÉRE
Termékeink legmagasabb minőségének biztosítása érdekében numerikus vezérlésű legújabb scm eszközöket vásároltunk. A tapasztalatok és az új megoldások, a számítógéppel támogatott gyártási folyamat által támogatott bútorlapok feldolgozásának technológiája segítségével új megközelítést szeretnénk ajánlani Önnek a bútorok megrendeléséhez és gyártásához. Minden általunk gyártott bútordarabot a megrendelő beállíthat a szín, a méret és a felhasznált kiegészítők tekintetében.


KONFIGURÁLÁS TELJES SZABADSÁG
e szlogen szerint a 4stol által létrehozott portál lehetővé teszi a bútor bármely paraméterének megváltoztatását. eltérő magasság, szélesség vagy mélység, több polc vagy fiók már nem jelent problémát. egyszerű és világos módon megváltoztathatja ezeket a paramétereket, és megfigyelheti azok hatását a dinamikusan kiszámított árra. 5 percen belül lead egy megrendelést, ahol meghatározzuk a végső árat, a szállítási dátumot és a szállítási módot.

* A szerkesztők nem felelős a hirdetések tartalmát és az abban grafikák és fotók.

Keresnek termék / szolgáltatás