logo
20 lat doświadczenia
INFORMACJA GOSPODARCZA
Czat z konsultantem
Zóna Ingyenes
Hozzon létre egy fiókot
logo
20 lat doświadczenia
Információ
Gazdasági

Információ Gazdasági

Infovonal
Infovonal

Gyártócéget keresel? Beszállítókat?

Írd meg, mire van szükséged
Zóna Ingyenes
Hozzon létre egy fiókot

GOMAR

A GOMAR Sp. z o.o. egy lengyel családi cég, amely 1992 óta működik a zöldség-gyümölcs feldolgozó iparban. 

Koncentrátumok és pürék, fagyasztott gyümölcsök, valamint bevált receptek felhasználásával készült élelmiszer-készítmények előállítására összpontosít.

 

Jelenleg a cég kínálata több megye területére terjed ki, a gyártás Lipsk-ben, Kielce-ben, Pińczów-ban és a Warka melletti Walentynówban található üzemekben zajlik.

Ez az egyik legnagyobb élelmiszeripari vállalat a Świętokrzyskie régióban. A GOMAR PIŃCZÓW márka nemcsak Lengyelországban, hanem a világon is széles körben ismert. Az ezt a márkát viselő termékeket a világ számos országába exportáljuk, beleértve az Egyesült Államokat, Kanadát, az Európai Unió országait és a Közel-Keletet.

 

A Pińczów `Gomar” által gyártott gyümölcs- és zöldségkonzervek hagyományosan a régi receptek alapján hasonlítanak a hagyományos házi készítésű finomságokhoz, és a gazdag választék meggyőz mindenkit, hogy legyen használója. A cég szisztematikusan bővíti kínálatát, utólagos természetes ízeket ajánlva ügyfeleinek. Érdemes hozzátenni, hogy minden árut természetes, alaposan tesztelt alapanyagokból állítanak elő, mesterséges tartósítószerek nélkül. A sajátos mikroklíma és a termékeny talajok az általunk használt alapanyagot teljesen kifejlettté, egészségessé és kiváló minőségűvé teszik. 

 

Az üzem az FSSC 22000 szigorú követelményeinek megfelelően koncentrált gyümölcsleveket, aromákat, gyümölcspüréket és fagyasztott gyümölcsöket állít elő, ami hatékony garanciát jelent az egészséges élelmiszertermelésre. 

 

Együttműködésre hívunk!

* A szerkesztők nem felelős a hirdetések tartalmát és az abban grafikák és fotók.

Keresnek termék / szolgáltatás