Információ Gazdasági
Infovonal
Keresnek termék / szolgáltatás
Zóna Ingyenes
Vásárol
display 1 - 20
Román cég vásárol üvegajtó fürdőszoba és zuhanyzó. Felszerelni egy új négy csillagos hotel, 40 szobával, keresünk szállítók.
Ukrán cég beszerzőt keres gyermek ruházat 4-10 éves korig.
Román cég vásárol kacsa- és libamáj.
Company Angliából keresi a gyártó hidak úton.
Szlovák cég keres gyártója bőr dísztárgyak és ajándéktárgyak. Mivel közel van a határhoz
Szlovák cég megvásárolja a napraforgó olaj. Csomagolás 1 l.
Keresi: Keres a fagyasztott ribizli 1. osztály.
Keresek: I vásárolnék nagy mennyiségben műanyag dobozok 15-20kg.
Keresek: szilárdság 5 perc, SIZE 70-95MM a mi BOXES díj 70 GR NET
Keresek: A cég megvásárolja szárítási kiessen éger nyír hárs, bükk. Csíkok mag csomó-, repedések és üregek. Elfogadható przebrawienia, betölt, hamis geszt. Nedvesség 10procent. A minimális hossza 150 mm. Az érdekelt felek küldje el paraméterek tartott fríz és határozza meg az árat EXW.
Keresek: A cég keres állandó együttműködés beszállítók csíkok sosowych, szilárd, száraz (páratartalom 10-12 százalék) a következő méretei 27 x 43 vagy 88 x 2100-2800 mm. Minőség: strip négy tiszta csomómentes, dugóízű és mag, durva gyalulva, egyenes. Havi igény kb. 15 m3. Az érdekelt felek kérjük ajánlatot benyújtani ár EUR m3.
Keresek: Keres készletavulás A felesleges névjegykártyák férfiingek, hosszú és rövid ujjú nagykereskedelmi mennyiségben 1 000-5 000 darab árut legjobb lengyel termelés csak a jó ár Photo érdekelt engem is Stocki férfi ruhák Slim on x 1 x 2 gomb
Keresi: Keres a PUL szövet és Tetra bambusową.Szukam szövet szállítók: - laminált PUL - tetra bambusz gyártására gyermekek és csecsemők.
Keresek: Keresem a szállítók. Vásárlás bármilyen mennyiségű ipari petrezselyem
Keresek: Cukorrépa ICUMSA 45
Keresek: A cég megvásárolja fűrészáru bükk frissen vágott vastagság 26mm, 32mm, 38mm, 50mm (számlázás méretek). Class A B és B mennyiségű egész autó, állandó gyűjteménye.
Keresek: A cég vásárol alkatrészeket 8-10procent gőzölt bükk, enyhén párolva méretben: vastagság: 26mm és 32mm, szélesség: 100mm és így tovább. hossz: 500mm a 950mm vagy 1000mm 1900mm a (lépésenként 50mm) összegét az egész autó, állandó gyűjteménye.
Orosz cég, amely támogatja a szépségszalonok keresi az új szolgáltatók szakmai haj kozmetikumok. Termék képek, leírások, árak és szállítási feltételek levélkapcsolatok orosz
Ukrán cég keres állandó együttműködési gyártók szállítók sweatshirtów nők. Mi érdekli a könnyű (dwunitka) melegebb (trójnitka származó fésült vagy visel gyapjú) színek: fekete, szürke, türkiz, halvány rózsaszín, bordó-barna. Azt szeretnénk, hogy egy üzletet a folyamatos ellátás Várjuk az árak
Ukrán cég keres állandó együttműködési gyártók szállítók sweatshirtów. Mi érdekli a könnyű (dwunitka) melegebb (trójnitka származó fésült vagy visel gyapjú) színek: fekete, szürke, bordó-barna. Azt szeretnénk, hogy egy üzletet a folyamatos ellátás Várjuk az árak
display 1 - 20
Konnektoros szúnyogriasztó szerek gyártója vagyunk; az...
RUHÁSSZEKRÉNYEK
Konnektoros szúnyogriasztó szerek gyártója vagyunk; az összes szükséges információ a ...
IRODAI SZEKRÉNYEK
Konnektoros szúnyogriasztó szerek gyártója vagyunk; az összes szükséges információ a ...
BEÉPÍTENDŐ KONYHABÚTOROK
Konnektoros szúnyogriasztó szerek gyártója vagyunk; az összes szükséges információ a ...