logo
20 lat doświadczenia
INFORMACJA GOSPODARCZA
Czat z konsultantem
Zóna Ingyenes
Hozzon létre egy fiókot
logo
20 lat doświadczenia
Információ
Gazdasági

Információ Gazdasági

Infovonal
Infovonal

Gyártócéget keresel? Beszállítókat?

Írd meg, mire van szükséged
Zóna Ingyenes
Hozzon létre egy fiókot

MS FACTORY

A ruházati piacon 2009 óta vagyunk jelen, tevékenységünk kezdetétől fogva a legdivatosabb női ruházatot kínáljuk.

Évek tapasztalata és a szenvedély, amellyel cégünket és arculatát igazgatjuk, lehetővé tette, hogy sok elégedett ügyfelet szerezzünk és erős piaci pozíciót érjünk el.

 

A szerzett tapasztalatok, ambíciónk és a folyamatos fejlődés iránti vágy arra ösztönöztek bennünket, hogy LEMONIADE néven saját ruhamárkát hozzunk létre.

 

Termékeink a legújabb divat trendeknek megfelelően, a gyártás minőségére ügyelve és a részletek finomításának rendkívüli gondosságával készültek.

 

A képzett stiliszták és varrónők minden erőfeszítést megtesznek annak érdekében, hogy kollekciónk megfeleljen minden olyan nő elvárásainak, aki szép és divatos ruhákat szeretne viselni.

 

A LEMONIADE márka a kollekció stílusainak sokféleségére összpontosít, ezért is kínálunk igen széles: ruhákat, tunikákat, pulóvereket, szoknyákat, nadrágokat kínálunk, amelyek között minden nő talál valami magának valót, az elegancia őrültjétől kezdve egészen az alkalmi stílus támogatójáig.

 

Az általunk tervezett ruhák eredetiségére, minőségére és kényelmére összpontosítunk, s a munka iránti elkötelezettség, az évek során szerzett tapasztalatok és a profi csapatunk lehetővé teszik számunkra, hogy kielégítsük számos ügyfelünk igényeit.

* A szerkesztők nem felelős a hirdetések tartalmát és az abban grafikák és fotók.

Keresnek termék / szolgáltatás