logo
20 lat doświadczenia
INFORMACJA GOSPODARCZA
Czat z konsultantem
Zóna Ingyenes
Hozzon létre egy fiókot
logo
20 lat doświadczenia
Információ
Gazdasági

Információ Gazdasági

Infovonal
Infovonal

Gyártócéget keresel? Beszállítókat?

Írd meg, mire van szükséged
Zóna Ingyenes
Hozzon létre egy fiókot

MOEM

A MoeM cég jelenleg több mint 18 éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik a fémfeldolgozás és a berendezések gyártása terén. Évről évre fejlesztjük termelési kapacitásunkat az emberekbe és gépekbe való befektetéssel, aminek köszönhetően ügyfeleink nemcsak Lengyelországból, hanem Csehországból, Németországból és Olaszországból is érkeznek.

Legfontosabb termékeink közé tartoznak a festékek és vakolatok elektromos keverői, szilárd tüzelőanyag kazánok és a fémötvözetek kezeléséhez kapcsolódó különböző termékek, például kerítések, fém lépcsők, tartályok vagy a napelem forgóasztalok.

A szolgáltatási tevékenységek tekintetében ügyfeleinknek hozzáférést biztosítunk a modern Ajan SHP 130 géphez, amely lehetővé teszi a (akár 30 mm vastagságú) fémlemezek plazmavágását, lézeres minőséggel és pontossággal, fémlemezek hajlítását CNC módszerrel 12 mm vastagságig és 3200 mm hosszúságig. porfestés, lakatos és hegesztési szolgáltatások mindenféle módszerrel.

Ezenkívül professzionális műszaki tanácsadással és prototípusgépek gyártásával is foglalkozunk az ügyfél terveinek megfelelően. Ügyfeleink minden ötletét kész termékké alakítjuk.

A professzionális és tapasztalt személyzet és a hatékony munkaszervezés lehetővé teszi számunkra, hogy minden megbízást A-tól Z-ig elvégezzünk, és a sok velünk együttműködő alvállalkozónak köszönhetően minden feladatot átfogóan elvégzünk.
* A szerkesztők nem felelős a hirdetések tartalmát és az abban grafikák és fotók.

Keresnek termék / szolgáltatás